Interessante coach trajecten opgestart

Communicatie is erg individueel. We kiezen zelf wát we zeggen, en hóe we het zeggen. De een is erg handig in het oppikken van non verbale signalen en een ander heeft moeite met het lezen van lichaamstaal. Communicatie is interactie. Dus hoe fijn is het als je daar individueel mee aan de slag kan. Heel concreet oefenen en bespreken waar jij tegen aanloopt en afstemmen wat er in jouw omgeving afspeelt.

Coachen is leerzaam en leuk. En het levert gegarandeerd nieuwe manieren om slimmer en handiger met je dagelijkse situaties om te gaan! Over het algemeen zijn 2 sessies van 2 tot 3 uren al voldoende om effectieve gesprekstechnieken te leren toepassen. Waar coaching ingezet wordt? De afgelopen weken zijn deze onderwerpen aan de orde gekomen:

  • Goede keuzes maken tussen meewerken in het team en leiding geven aan hetzelfde team.
  • Prioriteiten stellen als het niet meer normaal druk is maar de stroom van werk blijft aanhouden en dagelijks overwerken het enige is wat nog schijnt te helpen (en zelfs dát lukt niet meer).
  • Al tig keer met een collega in gesprek zijn geweest en enkele keer is het “ja zeggen” en “nee doen”.
  • Aanpak om lastige situaties met een collega te bespreken zónder dat het gelijk in de organisatie beland.
  • Hoe om te gaan met een manager die maar niet wil begrijpen wat er op de werkvloer speelt?
  • Eigen ambitie en carrière uitstippelen en realistische plannen maken.

Bovenstaande is slechts een greep uit alles wat de revue kan passeren met coaching. Heb je een vraag of interesse dan neem contact met ons op. Dat kan via deze site of bellen met 06-52717325.