Hoe gaan we samen werken?

Als je communicatieve vaardigheden wilt aanscherpen bij één of meerdere medewerkers? Of je wilt zelf verder ontwikkelen op dit gebied?

Dan is Kortkrachtig je trainingspartner!

Ontdek onze diverse trainingsmogelijkheden:

Ontdek onze diverse trainings-mogelijkheden:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non risus. Suspendisse lectus tortor, dignissim sit amet, adipiscing nec, ultricies sed, dolor. Cras elementum ultrices diam. 

Maatwerk trainingen voor optimaal resultaat

Communicatie is belangrijk. En het is ook een breed begrip. Tientallen thema’s en vraagstukken vallen onder de noemer communicatie. Goed communiceren is lastig. Er zijn zoveel belangen en doelen die meespelen in de dagelijkse praktijk. Hoe zorg je er nou voor dat je een maximaal rendement draait?

Communicatie is belangrijk. Ook voor het opzetten van een trainingstraject óver communicatie. We nemen daar dus de tijd voor. Het is geen probleem als je nog niet helemaal hebt uitgekristalliseerd wat de bedoeling is. Daar komen we, gaande weg, samen wel achter.

Kortkrachtig gaat graag met je in gesprek om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.
Onze rol is in eerste instantie luisterend. Want we gaan er van uit dat je zelf het beste weet wat er speelt binnen de organisatie of binnen de afdeling of binnen het team. Ons uitgangspunt is dat we met onze activiteiten waarde toevoegen aan de organisatie en/of de mensen die er werken.

Anders dan andere trainingsbureaus richten wij de training in op basis van jullie visie en jullie eigen doelstellingen.
Geen standaard sales funnel, geen klassiek management development traject en geen uitrol van een standaard agile of lean werkmethode.

Kortom: we gaan ons gezamenlijk inzetten om de doelstelling(en) te realiseren.
Wat wij in ieder geval meenemen is: motivatie, professionaliteit, assertiviteit, hulpvaardigheid, humor en enorm veel kennis en ervaring!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie trainingsprogramma?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie trainings-programma?

Neem contact met ons op.